24.3
10:34

Μπράγκα: «Ούτε ευρώ παρακάτω!»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Καμία πρόθεση να ρίξει τις απαιτήσεις της και να «σπάσει» όσα έχουν συμφωνηθεί δεν έχουν οι άνθρωποι της Μπράγκα, με τον πρόεδρο της ομάδας να το επιβεβαιώνει.

Η ΑΕΚ, όπως έχετε ενημερωθεί πρώτοι μέσα από το ΑΕΚ1924.gr, θέλει να κρατήσει τον Άλεφ στο δυναμικό της, καθώς υπάρχει θετική εισήγηση για την περίπτωσή του.

Το «αγκάθι» όμως της υπόθεσης είναι πως δεν είναι διατεθειμένοι οι κιτρινόμαυροι να πληρώσουν ολόκληρη την ρήτρα αγοράς που έχει συμφωνηθεί (1.800.000€), αλλά λιγότερα από τα μισά.

Ο πρόεδρος της Πορτογαλικής ομάδας που ανήκει ο Βραζιλιάνος μέσος, Αντόνιο Σαλβαδόρ, μέσω του Sport24.gr, διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να διαπραγματευτούν διαφορετική πρόταση από αυτή που έχει ήδη συμφωνηθεί.

Τα λόγια του επακριβώς ήταν: «Αν η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή, δεν υπάρχει άλλος δρόμος, ούτε μέση λύση. Αν δεν δώσει 1.800.000 ευρώ, ούτε ευρώ παρακάτω, ο Αλέφ θα επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει»

Μία αρκετά κάθετη τοποθέτηση, που φαίνεται να μην έχει περιθώρια αναθεώρησης από τον πρόεδρο της Μπράγκα, που σίγουρα βάζει… δύσκολα στην ΑΕΚ.

Αυτό σημαίνει πως αν όντως τηρηθεί αυτή η αδιάλλακτη στάση και οι κιτρινόμαυροι δεν ανέβουν πάνω από τις 600.000€, τότε ο Άλεφ θα… κουνήσει μαντίλι και θα αφήσει σημαντικό κενό στο κέντρο,αν υπολογίσει κανείς πως μέχρι τώρα έχει αγωνισθεί σε 33 ματς, κάτι που τον κάνει από τους βασικότερους της ΑΕΚ.

Advertisement