23.3
13:29

Ψηλά στη λίστα και φέτος το Κίελτσε

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Η Πολωνία παραμένει ως νούμερο ένα επιλογή της Ένωσης όσον αφορά και τη φετινή της προετοιμασία το καλοκαίρι στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της – Ο καταλυτικός παράγοντας Χιμένεθ

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Νίκος Λυμπερόπουλος, αναμένεται όπως διαβάσατε και χτες να ταξιδέψει σύντομα στην Ολλανδία προκειμένου να ανταποδώσει την επίσκεψε των ανθρώπων της Almera City FC αλλά και για να επιθεωρήσει μαζί με τον Δημητριάδη το προπονητικό κέντρο της. Στην ΑΕΚ άλλωστε βρίσκονται σε διαδικασίες επιλογής προπονητικού κέντρου ενόψει του βασικού σταδίου προετοιμασίας που αναμένεται να γίνει από τέλη Ιουνίου μέχρι και τα μέσα Ιούλη.

Γι’ αυτόν το λόγο και θα αναμένεται να εκτός από αυτό της Ολλανδίας να επιθεωρήσουν κι άλλα προπονητικά κέντρα ωστόσο η πρώτη επιλογή δείχνει να παραμένει αυτή του Κίελτσε στην Πολωνία όπου η ΑΕΚ πηγαίνει τα τελευταία χρόνια και έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένη. Στις εγκαταστάσεις του Κίελτσε υπάρχουν πάνω από τρία γήπεδα τα οποία χρησιμοποιεί αποκλειστικά η Ένωση ενώ το ξενοδοχείο που καταλύει η αποστολή διαθέτει γυμναστήριο και πισίνα καθώς και όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που χρειάζεται μια σύγχρονη ομάδα.

Η ΑΕΚ αν εν τέλει καταλήξει όπως όλα δείχνουν στο Κίελτσε, θα βρεθεί εκεί για 4η χρονιά ενώ 5η της θα είναι στην Πολωνία. Συγκεκριμένα από την άνοδο της στην Super League έχει ταξιδέψει στην Οπαλένιτσα της Πολωνίας την πρώτη σεζόν με Δέλλα προπονητή, ενώ τις υπόλοιπες τρεις στο Κίελτσε με Κετσπάγια, Χιμένεθ και Ουζουνίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θετική εισήγηση για το προπονητικό κέντρο στην Πολωνία έχει δώσει και ο Χιμένεθ που φαίνεται ότι του αρέσει να επιστρέψει εκεί όπου πριν περίπου 1,5 χρόνο δημιούργησε την περσινή πρωταθλήτρια, ενώ ανεξάρτητα από αυτό ο Ανδαλουσιανός είχε μείνει και εντυπωσιασμένος από το μέρος και τις παροχές που καλύπτει.

Advertisement