21.3
09:57

Δεν θέλει χειρουργείο ο Τσιγκρίνσκι

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Ουκρανός αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και παρότι τα δεδομένα δείχνουν χειρουργείο, ο ίδιος προσπαθεί να το αποφύγει με θεραπείες

Ο Ντμιτρό Τσιγκρίνσκι αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς, απ’ το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και είχε τεθεί για μεγάλο διάστημα εκτός μάχης, προσπαθώντας να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Κάτι που το κατάφερε, αλλά φάνηκε πως δεν ήταν για πολύ και εξ’ ολοκλήρου, καθώς στο ματς με τον Παναθηναϊκό και στο πρώτο μισάωρο του αγώνα ζήτησε πάλι αλλαγή απ’ τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς ένιωσε νέες ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο.

Ο «Τσίγκρι» βγήκε πάλι στα «πιτ», ξεκίνησε πάλι θεραπεία, αλλά με τα μέχρι στιγμής δείγματα δείχνουν ότι οδεύει προς το χειρουργείο, καθώς είναι αρκετά χρονοβόρα διαδικασία με την θεραπεία, ενώ υπάρχει και η αμφιβολία για την ανταπόκριση του οργανισμού του, ώστε να το ξεπεράσει.

Βέβαια, το πρόβλημα είναι η άρνηση του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ για να μπει στο χειρουργείο. Ο Ουκρανός αμυντικός γενικά στην μέχρι τώρα καριέρα του, δεν τα ήθελε τα χειρουργεία και δεν τα προτιμούσε, καθώς έχει περάσει αρκετούς τραυματισμούς και έχει μπει αρκετές φορές με αποτέλεσμα να θέλει πλέον να τα αποφύγει.

Κάπως έτσι και τώρα ο Τσιγκρίνσκι έχει τονίσει ότι είναι αρνητικός σε μια τέτοια εξέλιξη, θέλοντας να κάνει την προσπάθεια του με την θεραπεία και μετέπειτα να κρίνει με το ιατρικό επιτελείο αν θα υπάρξει βελτίωση ή όχι, ώστε να συζητήσουν μετέπειτα σε νέα βάση για το αν θα μπει τελικά για να ξεμπερδέψει απ’ το πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Κάτι βέβαια που δεν θα αργήσει να γίνει, καθώς μέσα στο επόμενο διάστημα θεραπειών που θα κάνει ο ποδοσφαιριστής, θα περιμένουν να δουν αν θα υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις, ώστε να βεβαιωθούν ότι βρίσκονται σε σωστό δρόμο της αποκατάστασης του, αλλά και της αποφυγής του χειρουργείου.

Advertisement