20.3
16:50

Άρχισε την εξέταση των προσφορών η Περιφέρεια Αττικής!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η Περιφέρεια Αττικής αποσφράγισε τους φακέλους με τις προσφορές που έκαναν οι εταιρίες για να αναλάβουν το έργο της υπογειοποίησης για την Αγιά Σοφιά και προχωράει στην επόμενη κίνηση της.

Πριν από σχεδόν ένα μήνα είχε προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την εταιρία που θα αναλάμβανε για να προχωρήσει την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια, πλησίον με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, απ’ την Περιφέρεια Αττικής.

Το χρονικό διάστημα που είχε οριστεί τελείωσε και πλέον περνάει η κατάσταση στην επόμενη φάση της, που δεν είναι άλλοι απ’ το άνοιγμα των φακέλων και την εξέταση όλων των προσφορών, ώστε να επιλεχτεί η καλύτερη.

Σύμφωνα μάλιστα, με την αθλητική ιστοσελίδα, gazzetta.gr, οι φάκελοι αποσφραγίστηκαν σήμερα το πρωί στην Περιφέρεια Αττική και άρχισε η εξέταση των προσφορών, ώστε μετέπειτα να προχωρήσουν στην ανάληψη και την ολοκλήρωση του έργου της υπογειοποίησης.

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι προσφορές που κατατέθηκαν είναι σημαντικές και από μεγάλες κατασκευαστικές-εργολαβικές εταιρίες, τονίζοντας πως τα ονόματα και το «βιογραφικό» τους εμπνέουν εμπιστοσύνη, όσον αφορά την εντός χρονοδιαγράμματος εκτέλεσης του έργου.

Βέβαια, όπως είναι κατανοητό την επιλογή για το ποια εταιρία θα αναλάβει το έργο θα την πάρει καθαρά η Περιφέρεια Αττικής, αφού πρώτα θα εξετάσει (ξεκίνησαν ήδη από σήμερα) όλες τις προτάσεις που κατατέθηκαν, καθώς είναι η αρμόδια για το συγκεκριμένο έργο, με την πλευρά της ΑΕΚ να μην ασχολείται σε καμία περίπτωση με την υπογειοποίηση.

Advertisement