18.3
22:30

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ανήλικοι τρεις από τους οκτώ συλληφθέντες για τα επεισόδια

AEK1924.gr team
Advertisement

Ημεδαποί ηλικίας 16-17 ετών είναι οι τρεις εκ των συλληφθέντων για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Kάτω των 18 ετών είναι τρία από τα οκτώ άτομα που έχουν συλληφθεί για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για Έλληνες ηλικίας 16-17 ετών.

Εν τω μεταξύ, στο Αυτόφωρο Τριμελές παραπέμφθηκαν για να δικαστούν οι συλληφθέντες, αφού όπως προέκυψε οι κατηγορούμενοι διέπραξαν μόνο πλημμελήματα.

Μάλιστα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας εξέδωσε αντίγραφα για τον σχηματισμό δικογραφίας που αφορά σε κακουργήματα σε βάρος αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών.

Σε βάρος των συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της αντίστασης κατά της αρχής, της διατάραξης κοινής ειρήνης και της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών από κοινού.

Παράλληλα, ο εισαγγελικός λειτουργός εξέδωσε διάταξη με την οποία τους απαγορεύει την προσέλευση σε αγωνιστικούς χώρους.

Πηγή: News247.gr

Advertisement