17.3
10:03

Ώρα Κρίστιτσιτς με Ατρόμητο

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Πολλές οι απουσίες για την ΑΕΚ σήμερα (17/03) και το κέντρο δεν μένει ανεπηρέαστο. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα ο Νέναντ Κρίστιτσιτς να πάρει την φανέλα βασικού και μία σημαντική ευκαιρία για καθιέρωση.

Σημαντικές απουσίες θα πρέπει να καλύψει ο Μανόλο Χιμένεθ στον σημερινό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με μία εξ αυτών η απουσία του αρχηγού και αναντικατάστατου, Αντρέ Σιμόες.

Ο Ισπανός τεχνικός είναι έτοιμος να ξεκινήσει τον Νέναντ Κρίστιτσιτς στην αναμέτρηση και να του δώσει μία σημαντική ευκαιρία για να αποδείξει πως είναι απαραίτητος για την μεσαία γραμμή της Ένωσης.

Η απουσία του Σιμόες αλλά και σε συνδυασμό με τις άσχημες εμφανίσεις του άξονα σε προηγούμενα ματς, φέρνουν τον 28χρονο Σέρβο της ΑΕΚ στην ενδεκάδα για να «δέσει» το κέντρο και να βοηθήσει την ανάπτυξη της ομάδας με τις ικανότητές του.

Σε όσα ματς τον είδαμε να αγωνίζεται, έδειξε ένας παίκτης που θα μπορούσε να κάνει την διαφορά στη μεσαία γραμμή, με τις κάθετες μπαλιές και το «διάβασμα» του παιχνιδιού. Απορίες όμως δημιουργούνταν για τους λόγους που ο Νέναντ παρέμενε ως μία εναλλακτική επιλογή για το κέντρο.

Αυτή την φορά ο «Κρίστι» παίρνει φανέλα βασικού και μία σημαντική ευκαιρία να δείξει ακόμα περισσότερα πράγματα, απέναντι σε μία μαχητική ομάδα και μία «δύσκολη» για την ΑΕΚ έδρα.

 

Advertisement