16.3
11:09

Βασίλισσα για το «10 στα 10»!

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κύμη στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (17:00, AEK1924.gr / CosmoteSport4) για την 19η αγωνιστική της Basket Lague, έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα την κάνει να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί, κάνοντας το «10 στα 10».

Η Βασίλισσα αντιμετωπίζει την Κύμη στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, λίγες μέρες μετά την πρόκριση της στους «8» του Basketball Champions League, επί του ΠΑΟΚ, θέλοντας να αφήσει πίσω την Ευρώπη και να κοιτάξει το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ έχει ως στόχο τη νίκη για να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί και να κάνει το «10 στα 10», παραμένοντας παράλληλα στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέναντι σε μια σκληρή ομάδα.

Ο Λούκα Μπάνκι γνωρίζει την κρισιμότητα και την δυσκολία του ματς και θέλει να παρουσιαστούν οι αθλητές του σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουν τη νίκη χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, παρότι δεν θα έχει στη διάθεση του αρκετούς αθλητές.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βασίλη Ξανθόπουλο και Βασίλη Καββαδά, ενώ εκτός είναι και ο Τζόρνταν Θίοντορ μετά την υπέρ προσπάθεια που έκανε για να αγωνιστεί στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Παρόλα αυτά οι υπόλοιποι αθλητές βρίσκονται στα πλάνα του, με τον Μπάνκι να προετοιμάζει για να παρατάξει ένα δυνατό σύνολο απέναντι στην ομάδα απ’ την Εύβοια για να φτάσει χωρίς προβλήματα στη νίκη.

Advertisement