16.3
19:42

«Αέρας» οι Κοριτσάρες στα Βριλήσσια

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Μία ακόμα καλή εμφάνιση και επικράτηση (0-3) πέτυχαν οι παίκτριες της ΑΕΚ, απέναντι στην ομάδα των Βριλησσίων για την 20η αγωνιστική της Pre League, σε μία εκτός έδρας αναμέτρηση.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Ένωση που αντιμετώπισε προβλήματα από τα μαχητικά Βριλήσσια και βρισκόταν στην μεγαλύτερη διάρκεια πίσω στο σκορ. Όμως στην συνέχεια η ΑΕΚ πήρε… κεφάλι και το σετ «βάφτηκε» κιτρινόμαυρο με 31-29.

Το δεύτερο σετ ήταν καλύτερο από το πρώτο αγωνιστικά για τις κιτρινόμαυρες αθλήτριες και ήταν μπροστά καθ’ όλη την διάρκειά του. Το τελικό 25-18 δείχνει την υπεροχή της ΑΕΚ στο σετ.

Διαδικαστικό φάνηκε το τρίτο σετ της αναμέτρησης, με τις αντίπαλες αθλήτριες να φαίνονται αποδυναμωμένες και δίχως πάθος για την ανατροπή. Οι κιτρινόμαυρες αθλήτριες του Μανώλη Αποστολογιωργάκη πήραν και αυτό το σετ (25-10) και έφτασαν σε μία καθαρή νίκη.

Πλέον, μένουν άλλες δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και οι «κιτρινόμαυρες» θέλουν να πάνε με όσο το δυνατόν με καλύτερη ψυχολογία στα play-off ανόδου.

Τα σετ: 29-31, 18-25, 20-25.

Advertisement