15.3
17:04

Ράις: «Δεν μπορείς να σκέφτεσαι το Final Four όταν έχεις μπροστά την ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Όσα είπε ο killer της Μπάμπεργκ.
Ο Αμερικανός παίκτης των Γερμανών δήλωσε πως δεν μπορείς να σκέφτεσαι το F4, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις την κάτοχο του τροπαίου, ενώ τόνισε πως στο ΟΑΚΑ τους περιμένει… καυτή ατμόσφαιρα.

«Δεν σκεφτόμαστε το Final Four τώρα. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε τι διακυβεύεται και τι είναι μπροστά μας. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι το Final Four από τώρα όταν έχεις μπροστά σου έναν αντίπαλο όπως η ΑΕΚ», ανέφερε, ενώ στάθηκε και στη δύναμη της έδρας της «Ένωσης». «Θα έχει πολύ θόρυβο στο ΟΑΚΑ. Παίζουμε εκεί τη ρεβάνς και θα έχει σίγουρα καυτή ατμόσφαιρα, με περίπου 8-10 χιλιάδες θεατές».

Σχετικά με το αν δίνει προβάδισμα σε κάποια ομάδα, είπε: «Δε νομίζω πως κάποια ομάδα έχει πλεονέκτημα. Γνωριζόμαστε καλά και θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο παρά στα πλεονεκτήματα ή τα μειονεκτήματα. Θα εξαρτηθεί από το ποιος θα θυσιαστεί».

Τέλος, στάθηκε στην άσχημη πρώτη εμπειρία του από την Ελλάδα, όταν είχε αγωνιστεί στον Πανιώνιο. «Δεν ήξερα τίποτα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ μέχρι να έρθω στην Ευρώπη και η πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα ήταν μάλλον η δυσκολότερη. Υπήρχαν προβλήματα στις πληρωμές, γίνονταν πολλά και με έβαλαν σε σκέψη για το αν θα ήθελα να ξαναπαίξω σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης. Ήταν μια δύσκολη οικονομικά περίοδος για όλους στην Ελλάδα».

Advertisement