15.3
00:15

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Μέσα σε ένα χρόνο υψώθηκαν τα τείχη της Αγιά Σοφιάς»

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η ΑΕΚ κάνει το… one year challenge στο υπό ανέγερση γήπεδο της, με τα τείχη να έχουν υψωθεί για τα καλά!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Μετά την έκδοση της οικοδομικής άδειας στις 25 Ιουλίου 2018 και την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των εργασιών με τα έργα εκσκαφής και αντιστηρίξεων στις 5 Δεκεμβρίου 2018, σαν σήμερα πριν από έναν ακριβώς χρόνο στις 15 Μαρτίου ξεκίνησε η θεμελίωση του μεγάλου έργου με την πρώτη πλάκα της Αγιά Σοφιάς στον Τομέα 4 (από τους συνολικά 14) του εργοταξίου, η οποία αφορούσε το πρώτο επίπεδο του γηπέδου με το υπόγειο γκαράζ στο πέταλο της Θύρας 21, που σήμερα στέκει επιβλητικό, όπως παλιά, μπροστά από το Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ενας ακριβώς χρόνος συμπληρώνεται σήμερα και ήταν αρκετός για να επιβεβαιώσει την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ την ημέρα που ξεκινούσαν τα έργα: «Το όνειρο των ΑΕΚτζήδων απανταχού της γης δεν είναι πια όνειρο: αποτελεί χειροπιαστή πραγματικότητα! Αρχισε από σήμερα η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στη γη των προγόνων μας! Τα δικά μας τείχη θα είναι ψηλά και δεν θα ξαναπέσουν ποτέ».

Σήμερα, 15 Μαρτίου 2019, αυτά τα τείχη έχουν ήδη υψωθεί, όπως αποτυπώνεται στο… one year challenge του Ναού μας.

Μείνετε συντονισμένοι στο agiasofia.today, στο aekfc.gr και στα social media της ΠΑΕ ΑΕΚ όπου σε λίγες ώρες θα ανέβει ένα video που θα σας θυμίζει το τότε και θα σας παρουσιάζει το τώρα με εντυπωσιακά πλάνα του γηπέδου μας από drone!

Η δημοσίευση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Πηγή φωτογραφίας: ΠΑΕ ΑΕΚ

Advertisement