15.3
19:16

Μπάνκι: «Προσοχή και σωστή νοοτροπία με Κύμη»

AEK1924.gr team
Advertisement

Στις αγωνιστικές δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει στο ματς με την Κύμη στάθηκε περισσότερο ο Λούκα Μπάνκι στις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα στην κιτρινόμαυρη ΚΑΕ, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα όσα είπε στους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού: 

«Δεν είχαμε πολύ χρόνο μπροστά μας, ώστε να προετοιμαστούμε όπως θα θέλαμε, μετά την αναμέτρηση με ΠΑΟΚ για το BCL. Μπορεί να πανηγυρίσαμε την πρόκρισή μας στη φάση των «8» του BCL, χρειαζόμαστε, ωστόσο, τη σωστή νοοτροπία για ν’ αντιμετωπίσουμε αύριο την Κύμη στο Πρωτάθλημα.

Η Κύμη θα έλθει στο ΟΑΚΑ ξεκούραστη να μας αντιμετωπίσει. και έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις τελευταία, ειδικά στο Περιστέρι. Η Κύμη διαθέτει πολύ ποιοτικό ρόστερ και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε.

Από την πλευρά μας, εκτός των απουσιών και την κούραση από τα συνεχόμενα δυνατά ματς που δώσαμε, πρέπει να βρούμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και να παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μου είναι να κάνουν ακόμη ένα βήμα μπροστά και να χτίσουμε πάνω στις θετικές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών».

Advertisement