14.3
18:06

Καραμάνος: «Με τη σύμβαση κλειδώνει η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Όσα είπε στην εισήγησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών της Περιφέρειας

Για το έργο του γηπέδου μίλησε ο Χρήστος Καραμάνος Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τη σύμβαση του γηπέδου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Αναλυτικά η εισήγησή του:

«Είναι Χαρά και τιμή να εισηγούμαι αυτή την άρτια σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ με την οποία είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Το έργο αυτό έχει εγγραφεί από το 2013 στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας. Εμείς σαν νέα διοίκηση της Περιφέρειας είπαμε ότι θα προχωρήσουμε με απόλυτο σεβασμό στη νομιμότητα και με σεβασμό στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος. Αυτή η σύμβαση υπηρετεί αυτούς τους στόχους. Με τη σύμβαση κλειδώνει η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Προασπίζει το δημόσιο συμφέρον γιατί η σύμβαση γίνεται με το ερασιτεχνικό σωματείο και με όρους απόλυτα θετικούς για το ερασιτεχνικό σωματείο

Η χρήση και η εκμετάλλευση του γηπέδου με αυτή τη σύμβαση επιστρέφει στο ερασιτεχνικό σωματείο και μάλιστα εσαεί. Κάτι που δεν είχε γίνει με το
Καραϊσκάκη και η εκμετάλλευση ανήκει σε ιδιώτες. Όλα είναι πεντακάθαρα και υπέρ της διαφάνειας.

Αυτή η χρηματοδότηση των 20 εκατ ευρώ αποτελεί μερος ενός συνολικού αθλητικού προγράμματος της Περιφερειες ύψους 210 εκατ ευρώ που περιλαμβάνει και άλλα αθλητικά έργα» .

Advertisement