14.3
19:05

Εγκρίθηκαν τα 20 εκατ. ευρώ απ’ την Περιφέρεια

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Με ευρύτατη πλειοψηφία εγκρίθηκε απ’ το Περιφερειακό Συμβούλιο η χρηματοδότηση με 20 εκατ. ευρώ για την δεύτερη φάση του υπό ανέγερση γηπέδου της ΑΕΚ.

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η εισήγηση για τη σύναψη της προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και την ερασιτεχνική ΑΕΚ για τη χρηματοδότηση με 20 εκατ. ευρώ της δεύτερης φάσης του γηπέδου.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο προχώρησε σε έγκριση με ευρύτατη πλειοψηφία για την χρηματοδότηση της δεύτερης φάσης του γηπέδου και έτσι μπαίνουμε στην τελική ευθεία για να δαπανηθούν τα 20 εκατ. ευρώ στην υπό ανέγερση Αγιά Σοφιά, που απ’ την αρχή είχε αποφασιστεί να προοριστούν τα συγκεκριμένα χρήματα για αθλητικές εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα, την προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια και την ερασιτεχνική ΑΕΚ ψήφισαν όλες οι μεγάλες παρατάξεις, η πλειοψηφούσα παράταξη της Ρένας Δούρου, η παράταξη του Βασίλη Κικίλια (Νέα Δημοκρατία), αλλά και η παράταξη του Γιάννη Σγουρού, του προηγούμενου Περιφερειάρχη Αττικής, που άλλωστε είχε εγγράψει αυτά τα χρήματα στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας από το 2013.

Απ’ την άλλη αρνητικά ψήφισε το ΚΚΕ, το ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η παράταξη του Τζημέρου.

Πηγή φωτογραφίας: ΠΑΕ ΑΕΚ

Advertisement