12.3
23:48

Άναψε… πράσινο για το «παλάτι» του Παναιτωλικού!

AEK1924.gr team
Advertisement

Τα ευχάριστα μαντάτα συνεχίζονται στον Παναιτωλικό λίγες μέρες μετά τα 93α γενέθλια του! Μετά την 5άρα επί του Πανιωνίου, εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο και η πρόταση για αναβάθμιση του γηπέδου του Αγρινίου!

Συγκεκριμένα το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας που συνεδρίασε, σήμερα, Τρίτη (12/3) στην Πάτρα ενέκρινε την υποβολή προτάσεων για την ένταξη σειράς έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η αναβάθμιση του γηπέδου Παναιτωλικού που περιλαμβάνει δύο υποέργα, όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta από το περασμένο Σάββατο.

Το πρώτο αφορά εργασίες για διαμόρφωση – ανάπλαση πρόσοψης επί της οδού Προυσιωτίσσης, για ασφαλή είσοδο και έξοδο φιλάθλων και διερχομένων στο πεζοδρόμιο της οδού, διαμόρφωση εσωτερικού χώρου στην νότια κερκίδα, δημιουργία χώρου εκδηλώσεων, συνελεύσεων, συνεδρίων, προσθήκη κατ’ επέκταση διώροφης κερκίδας – κατασκευή στεγάστρου στην ανατολική κερκίδα, κατασκευή πρότυπου χώρου φιλοξενίας Α.Μ.Ε.Α και διαμόρφωση χώρου φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.

Το δεύτερο αφορά τη διαμόρφωση εκθεσιακού χώρου, σχεδιασμό, κατασκευή, εγκατάσταση εκθεσιακών προθηκών, ανοικτών εκθετηρίων, οργάνωση, προμήθεια εξοπλισμού και εγκατάσταση των απαραίτητων οπτικοακουστικών μέσων και διαδραστικών εφαρμογών για τον εκθεσιακό χώρο. Περιλαμβάνει επίσης υπηρεσίες έρευνας, επιστημονικής επιμέλειας και τεκμηρίωσης, συγγραφής εκθεσιακών κειμένων. Το συγκεκριμένο έργο εκτιμάται ότι θα συμβάλει στην πολιτιστική, οικονομική, αθλητική και τουριστική ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας με σημαντικά οφέλη για το Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή.

Advertisement