Την ερχόμενη Πέμπτη (14/03) αναμένεται να υπογραφεί η έγκριση για τα χρήματα που θα διατεθούν με στόχο την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.
Στην τελική ευθεία και με θέα την… γραμμή του τερματισμού φαίνεται πως βρίσκεται η γραφειοκρατική διαδικασία για την έγκριση των 20.000.000€ από την Περιφέρει για την «Αγιά Σοφιά».
Η Περιφέρεια Αττικής την Πέμπτη 14 Μαρτίου το μεσημέρι, θα συνεδριάσει στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, με σκοπό να εγκρίνει την σύμβαση με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ.
Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Θ. Σχινά, πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη, 14-03-2019 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).
Θέματα ημερήσιας διάταξης:
Έγκριση Α) σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Ερασιτεχνικού Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως» για την υλοποίηση της β’ φάσης του έργου με τίτλο: «Κατασκευή γηπέδου Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής» συνολικού προϋπολογισμού 20.000.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) και Β) εκπόνησης Μελέτης Εφαρμογής για την υλοποίηση της β’ φάσης του έργου με τίτλο: «Κατασκευή γηπέδου Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement