05.3
14:52

«Με ένα πρωτάθλημα πήρατε… αέρα! Κύπελλο ή… δρόμο»

Κώστας Κοσικίδης
«Με ένα πρωτάθλημα πήρατε… αέρα! Κύπελλο ή… δρόμο»
Advertisement

Αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών βρέθηκαν στα Σπάτα και τα “έχωσαν” στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την αδιαφορία που δείχνουν.

Η υπομονή του κόσμου της ΑΕΚ τελείωσε στο ματς με τον Άρη κι’ αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν σήμερα γύρω στα 10-15 άτομα στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Όμως, δεν τους επιτράπηκε η είσοδος εντός του προπονητικού γι’ αυτό και αρκέστηκαν να κάνουν τα παράπονα τους απ’ έξω, με τον Βασίλη Δημητριάδη και τον Νίκο Λυμπερόπουλο να τους ακούν, ενώ και λίγοι ποδοσφαιριστές που έφταναν εκείνη την ώρα στο προπονητικό, έτυχαν να τους ακούσουν.

Η αντιπροσωπεία των οργανωμένων μίλησε με σκληρά λόγια, ρίχνοντας ευθύνες και τα κατηγορώ τους για αδιαφορία, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι με ένα πρωτάθλημα πήραν… αέρα, ενώ θέλησαν να ξεκαθαρίσουν να πάρουν το Κύπελλο ή αλλιώς να φύγουν απ’ την ομάδα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ και λίγοι ποδοσφαιριστές τους άκουσαν με κατεβασμένα κεφάλια και σε ήρεμο ύφος, καθώς καταλαβαίνουν την αγανάκτηση και την οργή τους, αφού την φετινή χρονιά το μόνο που έχει να θυμάται ο κόσμος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, έχοντας πλέον ρίξει όλες τις ελπίδες τους στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Συγκεκριμένα τους είπαν: «Είναι απαράδεκτη η εικόνα που έχετε. Δεν γίνεται να μην παλεύετε τα παιχνίδια. Οποια λάθη κι αν έχουν γίνει φέτος, που έχουν γίνει, εσείς δεν παλεύετε καν. Είναι απαράδεκτη η εικόνα που έχετε μέσα στο γήπεδο.

Πήρατε αέρα με το πρωτάθλημα και νομίζετε ότι τα πράγματα θα είναι έτσι εύκολα και χωρίς προσπάθεια θα έρχονται οι νίκες, αλλά είδατε ότι δεν είναι έτσι η κατάσταση. Δώσαμε δικαίωμα με τις εμφανίσεις μας σε ομάδες που δεν μπορούν να μας κοιτάξουν στα μάτια, να μας υποτιμούν.

Σοβαρευτείτε, παλέψετε έως το καλοκαίρι κάθε παιχνίδι και να διορθώσετε όσο μπορείτε την απογοητευτική εικόνα που είχαμε φέτος. Εμείς ήμασταν δίπλα σας, σας στηρίξαμε και στα δύσκολα και στα καλά, αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά».

Ο Βασίλης Δημητριάδης πήρε τον λόγο λέγοντας: «Όλοι είμαστε χάλια για την εικόνα που έχουμε, δεν είμαστε ούτε εμείς χαρούμενοι και θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->