22.2
15:01

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Αν δεν συμμορφωθούμε δεν υπάρχει επιστροφή!»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Με ανακοίνωσή της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αναφέρεται στην τιμωρία της ΟΥΕΦΑ που επιβλήθηκε πριν λίγες ώρες αλλά και στο πολύ δύσκολο «έργο» που έχει μπροστά της.

Παρ’ ότι η τιμωρία ήρθε στα… μέτρα που ήθελαν οι κιτρινόμαυροι, εξακολουθεί να είναι μία τιμωρία που μπορεί να ενεργοποιηθεί σε οποιαδήποτε νέο παράπτωμα των οπαδών της ΑΕΚ.

Για αυτό το λόγο η ανακοίνωση τονίζει πως θα πρέπει να υπάρχει απόλυτη συμμόρφωση με τα μέτρα που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, καθώς σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπάρχει επιστροφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκε επίσημα από την UEFA για την τιμωρία του ενός χρόνου αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με διετή αναστολή και των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα με τον Άγιαξ.

Από την πρώτη στιγμή η ομάδα μας απολογήθηκε δημόσια και αναγνώρισε τις ευθύνες που της αναλογούν για τα όσα συνέβησαν και πρόσβαλαν, πρώτα απ’ όλα, το όνομα και την ευρωπαϊκή ιστορία του club.

Αυτό που όλοι μας οφείλουμε να αναλογιστούμε είναι ότι η σημερινή εξέλιξη δεν αποτελεί το τέλος της περιπέτειας αλλά την αρχή μίας εξαιρετικά δύσκολης διαδρομής απόλυτης συμμόρφωσης με το πνεύμα της εν λόγω απόφασης και λήψης όλων των απαραίτητων μέτρων προκειμένου να μην βρεθούμε ξανά στην ίδια θέση, αφού σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπάρχει επιστροφή!

Advertisement