Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τρεις προκρίσεις και να ξεκινήσει με το καλύτερο τρόπο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων και Ανδρών – Γυναικών U22.
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τις προσπάθειες τους οι πυγμάχοι της ΑΕΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων & Ανδρών-Γυναικών U22.
Συγκεκριμένα, ο Βασιλάκης απέκλεισε με 5-0 τον Φανό και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Με το ίδιο σκορπροκρίθηκε στα ημιτελικά ο Βασιλειάδης επί του Ασριάν. Τέλος, ο Κουρμαδιάς επιβλήθηκε με 4-1 του Θεοδωρακάκη και πέρασε στους “4“.
Έτσι, η “Ένωση” πέτυχε το “3×3” την πρώτη μέρα, ενώ αύριο (22/02) ρίχνονται στη μάχη και οι Μαργκαριάν(προημιτελικά) και Κουτσούκος (ημιτελικά). Επίσης, αγωνίζονται και οι Βασιλειάδης και Κουρμαδιάς.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement