21.2
08:59

Αλλαγμένη ΑΕΚ με τον Απόλλωνα

Κώστας Κοσικίδης
Αλλαγμένη ΑΕΚ με τον Απόλλωνα
Advertisement

Ο Μανόλο Χιμένεθ ετοιμάζει αρκετές αλλαγές για το Σαββατιάτικο αγώνα της Ένωσης με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μια κίνηση αλλαγής θέλει να φέρει ο Ανδαλουσιανός τεχνικός της ΑΕΚ, μετά την καταστροφική ήττα απ’ τον Ολυμπιακό και στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, πιθανόν να δούμε διαφορετικά πρόσωπα.

Οι σκέψεις του Χιμένεθ είναι πολλές και τίποτα μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του για το ερχόμενο ματς με την ομάδα της Ριζούπολης.

Μεγάλη πιθανότητα πάντως είναι να δώσει φανέλα βασικού ή καλύτερα γάντια βασικού στον Παναγιώτη Τσιντώτα, θέλοντας να δώσει ξεκούραση και ηρεμία στον Βασίλη Μπάρκα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Απ’ εκεί και έπειτα στην άμυνα δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι, με τον Οικονόμου και Τσόσιτς να παραμένουν στο βασικό σχήμα, αν και δεν αποκλείεται το σενάριο και του Στράτου Σβάρνα, καθώς ο Ισπανός τεχνικός θέλει να του δώσει κάποια στιγμή αγωνιστικό χρόνο συμμετοχής.

Στα χαφ τα πράγματα φαίνεται πως θα αλλάξουν και είναι πιθανόν να ξεκινήσει ο Κρίστιτσιτς στο πλάι του Σιμόες, κάτι που δεν το έχουμε δει μέχρι στιγμής και το πιθανότερο είναι να το δούμε το Σάββατο (23/02) κόντρα στον Απόλλωνα.

Απ’ την άλλη επιθετικά τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα, αλλά μια σκέψη είναι να δοθεί φανέλα βασικού και πάλι στον Χρήστο Αλμπάνη, ενώ υπάρχει και η σκέψη να επιστρέψει ο Τάσος Μπακασέτας κι’ αυτός στο βασικό σχήμα.

Όλες αυτές βέβαια είναι σκέψεις του Μανόλο Χιμένεθ και θα φανεί αν υλοποιηθούν το Σάββατο απόγευμα στο ΟΑΚΑ.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->