20.2
09:08

Επιχείρηση ανύψωσης ηθικού!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Μετά την καταστροφική ήττα απ’ τον Ολυμπιακό στο στρατόπεδο της ΑΕΚ δεν βρίσκονται και στο καλύτερο τους φεγγάρι, έχοντας επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό ψυχολογικά και πλέον καλούνται να σηκώσουν κεφάλι για την συνέχεια και το Κύπελλο.

Η ΑΕΚ γνωρίζει την ήττα με 4-1 απ’ τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής και στα αποδυτήρια της ομάδας, επικρατεί μια κατήφεια, αλλά και ένας εκνευρισμός, καθώς όλοι τα είχαν με τον εαυτό τους για την εικόνα που παρουσίασαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Η επόμενη μέρα μετά την ήττα, βρήκε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αλλά χωρίς τον εκνευρισμό που είχαν μετά το τέλος του ματς.

Η συγκεκριμένη ήττα ήταν σίγουρο ότι θα επηρεάσει αρνητικά την ομάδα, τόσο στο αγωνιστικό και βαθμολογικό κομμάτι, αλλά και τόσο στο ψυχολογικό, το οποίο είχε αποκατασταθεί ως ένα σημείο απ’ την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ.

Πλέον, ο προπονητής της ΑΕΚ καλείται από σήμερα κιόλας που επιστρέφει η ομάδα στις προπονήσεις, μετά το χθεσινό ρεπό, να τους επαναφέρει ψυχολογικά, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για να χάσει έδαφος η Ένωση για το υπόλοιπο της σεζόν, βρισκόμενη πάντα στο κόλπο για τον στόχο του Κυπέλλου.

Ο Χιμένεθ και οι συνεργάτες του, γνωρίζουν ότι η ομάδα έχει κάποια κενά στην φυσική κατάσταση και είναι κάτι που θέλουν να δουλέψουν για να σώσουν ότι σώνεται την εφετινή σεζόν, αλλά πλέον μετά την καταστροφική ήττα απ’ τον Ολυμπιακό, πρέπει να επαναφέρουν τα χαμόγελα μέσα στα αποδυτήρια της Ένωσης.

Ξέροντας βέβαια ότι θα τους βοηθήσει πολύ περισσότερο, αν καταφέρουν να χτίσουν ένα σερί νικών μέσα στις επόμενες αγωνιστικές, το οποίο είναι πλέον και ο στόχος της ομάδας, εκτός του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

Advertisement