19.2
09:30

Θανασάι στο ΑΕΚ1924: «Σπουδαίο να «γράφεις» ιστορία στο Futsal»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο πρώτος σκόρερ της φετινής Stoiximan Super League, στις αποκλειστικές δηλώσεις του στο ΑΕΚ1924, στέλνοντας μήνυμα συνέχειας.

Επέστρεψε στο Futsal για χάρη της ΑΕΚ τη σεζόν 2017-18, χάρη στην άριστη σχέση που διατηρούσε με τον τωρινό πρόεδρο της Ένωσης, Γιώργο Κατσάμπα και η αλήθεια είναι πως δεν θα πρέπει να μετανιώνει για αυτή του επιλογή.

Η άριστη συνύπαρξή τους στην ομάδα του Υπερίωνα το 2015, ήταν η βάση για να επιστρέψει ο Θανασάι στο ποδόσφαιρο σάλας με τα κιτρινόμαυρα και να γράψει την δική του ιστορία.

Πλέον είναι ο 2ος σκόρερ όλων των εποχών στο futsal και αναπόσπαστο κομμάτι της πρωτοπόρας και Κυπελλούχου, την περσινή σεζόν, ΑΕΚ. Μετρώντας 54 τέρμα στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, στοχεύει σε εξίσου καλή συνέχεια και στο τέλος να στεφθεί Πρωταθλητής με την υπόλοιπη κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κιτρινόμαυρου… κανονιού, Δημήτρη Θανασάι, στο ΑΕΚ1924:

Για τα συναισθήματα της σημαντική προσφοράς για την κατάληψη της 1ης θέσης:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το επίτευγμα της ομάδας μου. Ήταν πρώτος στόχος και τώρα συνεχίζουμε.»

Για το αν πίστευε ότι θα σκοράρει τόσα γκολ, όταν ξεκινούσε η σεζόν:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το ήξερα! Αλλά προσπαθούμε σαν ομάδα για το καλύτερο και εφόσον ήρθαν τα πολλά γκολ στις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα με βοήθησε και έβαλα τα υπόλοιπα.»

Για το ποιος τον… βοήθησε περισσότερο στο να σκοράρει τόσα γκολ:

«Σίγουρα με βοήθησε η ομάδα μου για να φτάσω τόσα γκολ. Αλλά δεν μπορώ να κατονομάσω κάποιον συγκεκριμένο γιατί θα αδικήσω κάποιον άλλον. Πραγματικά όλοι με βοήθησαν από θέματα παιχτικά πχ. ασίστ μέχρι και ψυχολογικά όταν βλέπανε ότι ο στόχος μου απομακρύνεται»

Για τα συναισθήματα όταν έμαθε ότι είναι ο 2ος σκόρερ όλων των εποχών στο Futsal:

«Αυτό δεν το γνώριζα.. Εννοείτε πως είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Είναι σπουδαίο να είσαι γραμμένος κάπου στην ιστορία του φούτσαλ»

Για την συνέχεια:

«Η συνέχεια είναι δύσκολη. Δουλεύουμε καθημερινά σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας οι οποίοι είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Advertisement