19.2
19:44

Τέλος ο Βράνιες απ’ την Εθνική Βοσνίας

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Βόσνιος αμυντικός δεν θα ξανά εκπροσωπήσει τα χρώματα της πατρίδας του, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με την Γέλενα Καρλέουσα.

Όλο και χειροτερεύουν τα πράγματα για τον Όγκνιεν Βράνιες, καθώς μετά το ερωτικό σκάνδαλο που ξέσπασε με την Σέρβα τραγουδίστρια, Γέλενα Καρλέουσα, ο Βόσνιος αμυντικός μπήκε εκτός ομάδας στην Άντερλεχτ, ενώ τώρα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Βοσνίας ανακοίνωσε πως τελείωσε οριστικά και απ’ την Εθνική ομάδα.

Συγκεκριμένα τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Βοσνίας, Ρόμπερτ Προσινέτσκι: «Ο Βράνιες έθεσε εαυτόν εκτός εθνικής. Ένας παίκτης που εκπροσωπεί τη χώρα πρέπει να έχει άριστη συμπεριφορά μέσα κι έξω από το γήπεδο. Λυπάμαι αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Ήδη η ομοσπονδία έχει καταδικάσει τη συμπεριφορά του. Ο Βράνιες έχει έρθει σε σύγκρουση με τον κόσμο και μας έχει απασχολήσει με τα τατουάζ του και τώρα με την ερωτική του ζωή. Δεν μπορεί να συμβαίνει όμως κάτι τέτοιο. Όλοι έχουμε στόχο να φέρουμε την εθνική στο Euro 2020 και δεν θέλουμε το παραμικρό πρόβλημα γύρω από την ομάδα μας.

Σίγουρα η απουσία του είναι πρόβλημα γιατί έχει προσφέρει στην εθνική ομάδα. Θα πρέπει να βρούμε κάποια λύση για να καλύψουμε το κενό του και ελπίζουμε να βρούμε έναν επαρκή αντικαταστάτη».

Κάτι που σημαίνει ότι η Εθνική μας ομάδα δεν θα βρει τον Όγκνιεν Βράνιες αντίπαλο της, παρότι η Εθνική Βοσνίας βρίσκεται στον ίδιο όμιλο της Προκριματικής φάσης για το Euro 2020.

Advertisement