19.2
19:17

Πετάνε για Γενεύη Λυσάνδρου-Αρκάδη

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Μηνάς Λυσσάνδρου και η Αγγελική Αρκάδη θα παρουσιαστούν στην ακρόαση από πλευράς ΑΕΚ στην εκδίκαση της υπόθεσης απ’ την UEFA για τα επεισόδια στο ματς με τον Άγιαξ.

Την Πέμπτη το πρωί θα εκδικαστεί στην Γενεύη η υπόθεση της ΑΕΚ για τα επεισόδια που έγιναν στο ματς με τον Άγιαξ, ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων και από αύριο (20/02) το απόγευμα θα ταξιδέψει ο Μηνάς Λυσσάνδρου μαζί με την Αγγελική Αρκάδη για την ακρόαση απ’ την πλευρά της Ένωσης.

Βέβαια, το μεγαλύτερο κομμάτι της υπόθεσης έχει ήδη ολοκληρωθεί, ενώ και η πλευρά της ΑΕΚ έχει στείλει απ’ την πλευρά της τα υπομνήματα και τα έγγραφα που έπρεπε να καταθέσει, ενώ και η έρευνα της UEFA έχει ήδη γίνει, κάτι που σημαίνει ότι την Πέμπτη το πρωί η υπόθεση δεν θα ξεκινήσει απ’ το μηδέν, καθώς έχουν προηγηθεί όλα τα παραπάνω.

Απλά η τακτική στις σοβαρές υποθέσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, πριν την έκδοση της απόφασης κρίνεται ή όχι δεκτό να γίνει και μια προφορική ακρόαση της κατηγορούμενης ομάδας. Κάτι που φανερώνει ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για μια διαδικασία όπως έχουμε μάθει απ’ τις εγχώριες επιτροπές.

Η πλευρά της ΑΕΚ, γνωρίζει πολύ καλά ότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή διαδικασία και την αντιμετωπίζει απ’ την πρώτη στιγμή χωρίς την παραμικρή εκτίμηση ή αλλιώς πρόβλεψη, παρά μόνο δουλεύοντας την υπερασπιστική της γραμμή, απ’ την στιγμή που δημιούργησε το υπερασπιτικό της υπόμνημα για τα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ στο ΟΑΚΑ, ξέροντας απ’ την αρχή σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκονται.

Μάλιστα, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα είναι άμεση η έκδοση της απόφασης (Πέμπτη), ή θα ανακοινωθεί την επομένη (Παρασκευή) ή απ’ την επόμενη εβδομάδα. Γι’ αυτό ο Μηνάς Λυσσάνδρου και η Αγγελική Αρκάδη, παρουσιάζονται την Πέμπτη, λένε την υπερασπιστική τους γραμμή και μετέπειτα θα επιστρέψουν στην Αθήνα.

Advertisement