17.2
22:51

Μπακασέτας: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας»

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Έλληνας χαφ της ΑΕΚ, μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες και αναλαμβάνουν όλοι τις ευθύνες τους, θέλοντας να σκύψουν και το κεφάλι και να συνεχίσουν την δουλειά για την βελτίωση τους.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Τάσος Μπακασέτας:

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι πραγματικά συμβαίνει. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Ολυμπιακός ήταν πιο αποτελεσματικός απ’ ότι εμείς στο πρώτο μέρος. Ήταν πιο ουσιαστικός στην τελική του προσπάθεια και κατάφερε να πετύχει τα γκολ.

Θα μας επηρεάσει αρκετά, δεν το θέλαμε, ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, για να παλέψουμε, ήταν μία απρόσμενη ήττα αλλά θα βάλουμε τα κεφάλια κάτω, θα αναλογιστούμε τις ευθύνες μας, δεν υπάρχουν δικαιολογίες και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι για να είμαστε μέσα στους στόχους μας από δω και πέρα.

Δεν είμαι εγώ αυτός που μπορώ να πω τι συμβαίνει και να κρίνω το τι έφταιξε. Αυτό θα το κάνει ο προπονητής. Αναλαμβάνουμε όλοι τις ευθύνες μας, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Το κεφάλι κάτω για να παρουσιάσουμε ένα άλλο πρόσωπο στα επόμενα ματς.

Ο Ολυμπιακός ήταν πιο αποτελεσματικός από εμάς στο δεύτερο ημίχρονο, σε αυτά τα ματς όταν αφήνεις τον γηπεδούχο να μπει πάλι στο παιχνίδι έτσι είναι τα πράγματα. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι τα πρώτα λεπτά σε κάθε ημίχρονο ενός ντέρμπι».

Advertisement