16.2
15:37

Βραχυκύκλωμα στον υποσταθμό της ΔΕΗ στο ΟΑΚΑ

AEK1924.gr team
Advertisement

Μικρής έκτασης πυρκαγιά προκλήθηκε στον υποσταθμό της ΔΕΗ που βρίσκεται έξω από το κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να ματαιωθούν οι Χειμερινοί αγώνες κολύμβησης.

Δεν ξεκίνησε ποτέ η δεύτερη ημέρα των Χειμερινών αγώνων κολύμβησης Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α’, Β’, για τα σωματεία της νότιας Ελλάδας που ήταν να διεξαχθούν το πρωί του Σαββάτου (16/2) στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υποσταθμός της ΔΕΗ που βρίσκεται ακριβώς έξω από το χώρο του κολυμβητηρίου υπέστη βραχυκύκλωμα από το οποίο προκλήθηκε μικρή σε έκταση πυρκαγιά και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να αποτρέψει τα χειρότερα.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από μία εβδομάδα είχαν γίνει εργασίες στον συγκεκριμένο υποσταθμό. Μάλιστα, πριν από περίπου ένα μήνα ένας ηλεκτρολόγος κινδύνευσε χάσει την ζωή του στο ΟΑΚΑ. Το Σάββατο (19/1) βυθίστηκε στο… σκοτάδι λόγω μπλακ άουτ που σημειώθηκε έπειτα από πρόβλημα σε μία ασφάλεια στο κολυμβητήριου των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Συνεργείο της ΔΕΗ προσπαθεί να επιλύσει το πρόβλημα κι ένας ηλεκτρολόγος κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του, καθώς «τινάχθηκε» από το ρεύμα, ενώ το ματς της ΑΕΚ με το Περιστέρι για την Basket League μεταφέρθηκε για μία ημέρα.

Μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη η ΚΟΕ, όπως ήταν φυσιολογικό, προχώρησε υποχρέωσε σε ματαίωση του πρωινού προγράμματος των Χειμερινών κολυμβητικών αγώνων και μετέφερε το υπόλοιπο πρόγραμμα για το Σάββατο και την Κυριακή στα κολυμβητήρια της Νίκαιας και του Πειραιά.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των αγώνων μετά τις αλλαγές:

Σάββατο (16/2): Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά. Ώρα έναρξης: 18.00

Κυριακή (17/2): Εθνικό κολυμβητήριο Νίκαιας. Ώρα έναρξης: 09.00

Κυριακή (17/2): Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά. Ώρα έναρξης: 16.00

Πηγή: sport24.gr

Advertisement