16.2
09:00

ΑΕΚάρα γερά η… πρόκριση είναι κοντά!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι Μάγκες αντιμετωπίζουν την Ραμάτ Χασρόν (13:30, AEK1924.gr) στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ, μια εβδομάδα μετά την επιβλητική νίκη με 34-28 που έκαναν στο Ισραήλ, με μοναδικό στόχο να καθαρίσουν όσο γίνεται νωρίς την πρόκριση για τους «8» της διοργάνωσης.

Έναν… αγώνα μακριά απ’ την πρόκριση για τους «8» του Challenge Cup βρίσκεται η ΑΕΚ και θέλει να τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες την Ραμάτ Χασρόν και να προκριθεί η ίδια στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Ένωση απ’ την αρχή της σεζόν είχε ως στόχο μια ανάλογη πορεία στην Ευρώπη με την περυσινή και έχτισε μια ομάδα με τα συγκεκριμένα στάνταρ. Ο Δικέφαλος επιβλήθηκε των Ισραηλινών την προηγούμενη εβδομάδα εκτός έδρας με 34-28 και πλέον έχει στο χέρι του, την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Νίκος Γραμματικός έχει προετοιμάσει όλη την προηγούμενη εβδομάδα την ομάδα του, για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι κόντρα στην Ραμάτ Χασρόν, διαβάζοντας μέσα από βιντεοθεραπεία το παιχνίδι τους και δουλεύοντας στις αδυναμίες του αντίπαλου τους.

Ο προπονητής της ΑΕΚ θέλει να δει σοβαρούς και συγκεντρωμένους τους αθλητές του, ώστε να μπουν απ’ την αρχή πολύ δυνατά στο ματς και να μην δείξουν νωθροί, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να το πληρώσουν απ’ την ομάδα του Ισραήλ.

Απ’ την άλλη όλοι μέσα στην ομάδα, τονίζουν πόσο σημαντικό είναι να έχουν και την στήριξη του κόσμου τους, θέλοντας να γεμίσουν την αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ και να ωθήσουν για την πρόκριση στους «8» την ΑΕΚ.

 

 

 

Advertisement