12.2
09:54

Μπογέ μπορείς να το… γυρίσεις;

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ανάμεικτες εντυπώσεις έχουν αφήσει οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του Αργεντινού επιθετικού που παρά την αδιαμφισβήτητη τεχνική κατάρτιση που διαθέτει, φαίνεται να θέλει ακόμα χρόνο να προσαρμοστεί

Μετά τις πρώτες εμφανίσεις του στα κιτρινόμαυρα, με αποκορύφωμα το ματς με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, ο Λούκας Μπογέ δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να πείσει πλήρως πως αξίζει τα εκατομμύρια που χρειάζονται για να αγορασθεί.

Ωστόσο στον αγώνα με τον ΟΦΗ και με τον Μανόλο Χιμένεθ στο πάγκο, έδειξε πως ψάχνει ένα αγωνιστικό restart αλλά, σε συνδυασμό με την ψυχολογική αναπτέρωση. Η εμφάνισή του είχε σημάδια ανάκαμψης όμως αυτό δεν… αρκεί.

Ο παίκτης δείχνει να μην έχει ακόμα προσαρμοστεί στα δεδομένα του Ελληνικού πρωταθλήματος, παρά τις τεράστιες ικανότητες που έχει αλλά και την ποιότητα που «κουβαλά» ως ποδοσφαιριστής.

Οι κλειστές άμυνες που συναντά η ΑΕΚ, βάζουν δύσκολα στον Αργεντινό εντυπωσιακό μεσοεπιθετικό αλλά αυτό μπορεί να προσπεραστεί παίρνοντας πραγματικές ευκαιρίες στην θέση που αγωνίζεται, ως βασικός.

Στο Κυριακάτικο ματς κατάφερε να δείξει για άλλη μία φορά την τεχνική κατάρτιση που διαθέτει, με εντυπωσιακές ενέργειες, όμως του έλειψε το… τελείωμα. Οι περισσότερες περίτεχνες προσπάθειες κατέληγαν σε λάθη και αυτό κυρίως οφείλεται στο ότι έχει μάθει να αντιμετωπίζει διαφορετικού τύπου άμυνες.

Παρ’ όλα αυτά ο Μπογέ δείχνει πως πρόκειται για έναν μοναδικό ποδοσφαιριστή για τα ελληνικά δεδομένα, ακόμα και αν δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα. Το ερώτημα όμως είναι αν μπορεί τελικά να… γυρίσει την κατάσταση και να παρουσιάσει ένα πιο αποτελεσματικό αγωνιστικό πρόσωπο.

Advertisement