12.2
20:59

Καλύτερος Έλληνας 2017-18 ο Λάζαρος – Καμία αναφορά στην ΑΕΚ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Έλληνας εξτρέμ του Ολυμπιακού, παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή 2017-18, χωρίς να κάνει καμία αναφορά στην… ΑΕΚ, ευχαριστώντας όλους τους υπόλοιπους.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στα αποψινά βραβεία ΠΣΑΠ, βραβεύτηκε ως ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής για τη σεζόν 2017-18, κατακτώντας το χάρη στην φοβερή σεζόν που πραγματοποίησε με την φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Έλληνας εξτρέμ όμως, κατά την παραλαβή του βραβείου του, δεν θέλησε να κάνει καμία αναφορά προς την πρώην ομάδα του, ευχαριστώντας την οικογένεια του και τον …Νίκο Νιόπλια, δείχνοντας με αυτόν τρόπο ασέβεια προς τον προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και τους πρώην συμπαίκτες του που καθόντουσαν λίγα μέτρα πιο δίπλα. Ο Λάζαρος κέρδισε το βραβείο, απ’ τον Θοδωρή Βασιλακάκη του Ατρόμητου και απ’ τον Δημήτρη Πέλκα του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, είπε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού: «Είναι μεγάλη τιμή που μου δίνεται αυτό το βραβείο από τους συναδέλφους μου. Βλέπω πρόσωπα που είχα συνεργαστεί στο παρελθόν. Ειδικά τον κ. Νιόπλια. Ο πρώτος που με στήριξε και ασχολήθηκε μαζί μου. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τον άνθρωπο που με στηρίζει τόσα χρόνια. Και πάλι ένα πολύ σημαντικό βραβείο για μένα για να συνεχίσω και να εκπληρώσω όσα όνειρα μου έχουν απομείνει. Τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ».

Advertisement