11.2
09:47

Η μεταμόρφωση του Λιβάγια!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Κροάτης φορ έχει αλλάξει την εικόνα του μετά τον ερχομό του Μανόλο Χιμένεθ, κάτι που φάνηκε και στο χθεσινό ματς με τον ΟΦΗ

Η φετινή χρονιά του Μάρκο Λιβάγια δεν είναι και η καλύτερη δυνατή που διανύει στην καριέρα του, κυρίως απ’ τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει και όχι απ’ τα νούμερα που έχει πετύχει.

Όμως, μέσα σε δυο ματς που ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αποχωρήσει και ο Μανόλο Χιμένεθ, έχει επιστρέψει στον πάγκο της ΑΕΚ, φαίνεται ακόμα κι’ εκεί μια αλλαγή στον Μάρκο Λιβάγια.

Συγκεκριμένα, ο Κροάτης φορ έχει μεταμορφωθεί όσο να ‘ναι, πραγματοποιώντας και πάλι φέτος τις πολύ καλές και ολοκληρωμένες εμφανίσεις του. Έδειξε διάθεση για να τρέξει και να πιέσει, έτρεχε και έξω απ’ την μεγάλη περιοχή για να ζητήσει μπάλα, ενώ πέτυχε και το γκολ στην πολύ ωραία ενέργεια του Χρήστου Αλμπάνη.

Όλα αυτά, αποδεικνύουν σίγουρα την μεταμόρφωση του Μάρκο Λιβάγια με τον ερχομό του Μανόλο Χιμένεθ, καθώς και ο ίδιος έδειχνε μια ταλαιπωρία και έναν εκνευρισμό με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο της ομάδας, προβληματίζοντας με την εικόνα του, τουλάχιστον αυτό έβγαζε προς τα έξω και μέσα απ’ το παιχνίδι του.

Πλέον, αυτό έχει μείνει πίσω και ο διεθνής Κροάτης φορ, θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μήκος κύματος τις εμφανίσεις του και να βοηθήσει την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται, να πετύχει τους στόχους της.

Advertisement