09.2
11:04

Κρίνεται του Κρίστιτσιτς και Μπακασέτα για ΟΦΗ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η σημερινή προπόνηση είναι κρίσιμη για τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς θέλει να δει αν θα έχει στην διάθεση του, τους Νέναντ Κρίστιτσιτς και Τάσο Μπακασέτα για το ματς με τον ΟΦΗ.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο τον ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και ο Μανόλο Χιμένεθ, καλείται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Συγκεκριμένα, σήμερα θα κριθεί σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Νέναντ Κρίστιτσιτς και Τάσος Μπακασέτας για το αν θα τεθούν στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού για τον αυριανό αγώνα.

Ο Μπακασέτας δεν πονάει καθόλου στο πόδι που είχε υποστεί το διάστρεμμα και το πρήξιμο πλέον έχει υποχωρήσει κάτι που τον κάνει να δοκιμάσει και σήμερα να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Απ’ την στιγμή που γίνει αυτό και δεν αντιμετωπίσει κάποιο περαιτέρω πρόβλημα, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού και είναι ο μοναδικός που μαζεύει τις περισσότερες πιθανότητες.

Απ’ την άλλη για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, είναι διαφορετικά τα δεδομένα, καθώς έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο και χρειάζεται προσοχή για να μην υπάρξει επιδείνωση του και δεν μαζεύει πιθανότητες συμμετοχής του για το ματς με τους Κρητικούς, για να μην απειληθεί απ’ τα χειρότερα.

Advertisement