
Ο πρώην τεχνικός του Άρη και νυν της Λας Πάλμας, Πάκο Ερέρα, υποστήριξε ότι δεν αναγνωρίζει τη συμπεριφορά του Σέρχιο Αραούχο μετά την πρόταση που έφθασε από την Κίνα για τον Αργεντινό φορ.
Ο Πάκο Ερέρα διαδέχθηκε τον νυν προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, στην τεχνική ηγεσία της Λας Πάλμας, αλλά οι επιδόσεις της ομάδας των Κανάριων Νήσων δεν έχουν βελτιωθεί. Αντίθετα, η “ουνιόν” βρίσκεται ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας – 33 βαθμοί σε 24 ματς – στο -5 από τις θέσεις των playoffs ανόδου στην Primera, στο +11 από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Πρόταση που έχει φθάσει από κινεζική ομάδα για τον πρώην φορ της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, φέρεται ότι έχει κάνει πιο δύσκολη την κατάσταση στη Λας Πάλμας. Ο πρώην τεχνικός του Άρη και νυν της ισπανικής ομάδας, Πάκο Ερέρα, άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά του “Τσίνο” μετά την πρόταση από ομάδα της ασιατικής χώρας:
“Δεν τον αναγνωρίζω σε μερικά πράγματα. Στο κεφάλι του υπάρχουν πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή και υπάρχει κόσμος που τον… ταξιδεύει”, υποστήριξε ο Καταλανός.