07.2
10:08

Έκλεισε Λι για το καλοκαίρι η Βασίλισσα

AEK1924.gr team
Έκλεισε Λι για το καλοκαίρι η Βασίλισσα

Τον Αμερικανό παιχταρά που αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ έκλεισε από τώρα για το καλοκαίρι η ΑΕΚ – Ποια η συμφωνία

Ο Πάρις Λι ο οποίος αγωνίστηκε στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση της Βασίλισσας με την Αντβέρπ για το Champions League θα φορέσει σύμφωνα με πληροφορίες τη φανέλα της ΑΕΚ από το ερχόμενο καλοκαίρι ενώ θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 έτη.

Είναι ένας αθλητής για τον οποίο έχει ενδιαφερθεί και στο παρελθόν ο Αγγελόπουλος ενώ υπάρχει ταυτόχρονη θετική εισήγηση για τον ίδιο και από τον Λούκα Μπάνκι. Ο ύψους 1.83 Πάρις Λι έχει συμβόλαιο με την Αντβέρπ έως το τέλος του 2020 όμως η Ένωση θα καλύψει το μπάι άουτ για να κάνει δικό της τον παίκτη.

Να σημειώσουμε ότι ο Λι στην τρέχουσα σεζόν στο Champions League έχει μέσο όρο 12,8 πόντους, 5,6 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ ενώ στο χθεσινό ματς με την ΑΕΚ πέτυχε 15 πόντους, ήταν από τους κορυφαίους αλλά και εκείνος που πήγε να φέρει τούμπα όλο το παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο με τα κατορθώματα του Αμερικανού άσου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement