Ένα ματς που μπορούσε να είχε λήξει πιο εύκολα, η ΑΕΚ κατάφερε στο τέλος να το μετατρέψει σε ντέρμπι και να πάρει την νίκη και την πρώτη θέση του ομίλου στο Basketball Champions League. Πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ, Προμηθέας και Λεμάν.
Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε ιδανικά για την Βασίλισσα και έδειξε από την αρχή πως δεν υποτίμησε τον αγώνα. Το σερί πόντων έφτασε το 6-0 και η ΑΕΚ πήρε τα ηνία του σκορ από το πρώτο κι ολας μέρος τους αγώνα (25-13).
Ο ρυθμός έπεσε στο 2ο ημίχρονο και η Άνβερπ δεν έχασε την ευκαιρία να μειώσει στους 7 βαθμούς. Ο Λούκα Μπάνκι φώναζε για συγκέντρωση και έτσι οι κιτρινόμαυροι απέκτησαν ξανά διψήφια διαφορά (+14) στο ημίχρονο με το σκορ στο 46-32.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Βασίλισσα δεν αστειεύτηκε και διατήρησε την διαφορά των 10+ πόντων. Ο ρυθμός έπεσε, όμως αυτό δεν απέτρεψε την ΑΕΚ να προηγείται με 11 πόντους στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου (61-50).
Στο τέταρτο δεκάλεπτο λίγο έλλειψε να χαθεί το ματς, με του Βέλγους να βάζουν τα… βαριά ονόματα στο παρκέ. Οι κιτρινόμαυροι κρατούσαν σε ένα σημείο την αντεπίθεση των αντιπάλων, όμως στο τέλος η νίκη ήρθε στην κόψη του ξυραφιού με 77-76.
Η Βασίλισσα με αυτό τον τρόπο κέρδισε την πρώτη θέση του ομίλου για το Basketball Champions League και ως πιθανοί αντίπαλοι είναι ο ΠΑΟΚ, ο Προμηθέας και η γαλλική Λεμάν.
Τα δεκάλεπτα: 25-13, 46-32, 61-50, 77-76
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement