Προχωρημένες οι επαφές της ΑΕΚ με τον Ισπανό προπονητή που δείχνει πρόθυμος να αναλάβει για Τρίτη φορά την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πιθανό ακόμα και σήμερα (05/02) να έρθει Ελλάδα.
Σε νέα περίοδο περνάει η Ένωση μετά την οριστική απομάκρυνση του Μαρίνου Ουζουνίδη από τον πάγκο της ομάδας, με τον Μανόλο Χιμένεθ να αποτελεί τον νούμερο 1 στόχο για τον κιτρινόμαυρο πάγκο.
Ο Ισπανός πριν από λίγο έκανε γνωστές τις επαφές που έχει τις τελευταίες ώρες με τους ανθρώπους της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ώστε να επιστρέψει στην ομάδα, ύστερα από ούτε 1 χρόνο απουσίας,
Οι εξελίξεις από το πρωί «τρέχουν» με ταχύτητα φωτός και δεν αποκλείεται να έχουμε την άφιξη του Μανόλο Χιμένεθ στην Αθήνα μέσα στην μέρα (05/02), έτσι ώστε να δρομολογήσει την 3η κατά σειρά επιστροφή του στην ομάδα.
Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έχουν θέσει τον Ανδαλουσιάνο ως τον κορυφαίο στόχο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας με κύριο σημείο το γεγονός ότι γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλο προπονητή, την δεδομένη στιγμή, την ομάδα και το δυναμικό της.
Δεν θέλουν να χαθεί καθόλου χρόνος και η «σιγουριά» που εμπνέει το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ και οι επιτυχημένες πορείες του στα κιτρινόμαυρα, αυξάνουν ακόμα περισσότερο την πεποίθηση πως την συγκεκριμένη στιγμή, ο Πρωταθλητής Μανόλο είναι αυτός που χρειάζεται η ΑΕΚ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement