01.2
10:57

Δασκαλάκης στο ΑΕΚ1924: «Να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ πραγματοποιεί αποκλείστηκα στο ΑΕΚ1924 ο Αλέξανδρος Δασκαλάκης, τονίζοντας το πόσο χαρούμενος νιώθει μπαίνοντας στην κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Στα κιτρινόμαυρα  ντύθηκε ο Έλληνας παίκτης μέσα στην σεζόν για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, θέλοντας παράλληλα να δικαιώσει όσους τον επέλεξαν.

Ο Αλέξανδρος Δασκαλάκης μιλά στο ΑΕΚ1924 για τα πρώτα συναισθήματα, τις εντυπώσεις από την ΑΕΚ ως αντίπαλος αλλά και τον δευτερεύοντα στόχο της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και απόλυτα ικανοποιημένος. Το μόνο που σκέφτομαι πλέον είναι να καταφέρω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν να βρίσκομαι στην ομάδα αλλά και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της»

Για τις εντυπώσεις που του άφησε η ομάδα, όταν έπαιζε ως αντίπαλος:

«Μου είχε κάνει εντύπωση πόσο δυνατή τεχνικά ήταν η ομάδα. Φαινόταν αρκετά δουλεμένη, με πολλά συστήματα αλλά και ταυτόχρονα πολλούς καλούς και έμπειρους παίκτες για να τα υποστηρίξει»

Αν έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του την κλήση στην Εθνική, λόγω Γιάννη Ζιάβα:

«Και ποιος δεν σκέφτεται μία κλήση στην Εθνική ομάδα; Γνωρίζω πως ο νέος μου προπονητής βρίσκεται και στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος, όμως προς το παρόν έχω να αποδείξω πράγματα με την ΑΕΚ, να βοηθήσω την ομάδα αλλά και εγώ ο ίδιος να βελτιωθώ τεχνικά»

 

Advertisement