
Κατηγορηματική διάψευση από την ΠΑΕ ΑΕΚ για Μπίσεσβαρ και ενδιαφέρον της για την απόκτηση του.
Δημοσίευμα ιστοσελίδας αναφέρει ότι η Ένωση προσπάθησε να πάρει τον 30χρονο Ολλανδό επιτελικό μέσο από τον ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» ωστόσο να κάνουν μεγαλύτερη πρόταση στον παίκτη, με αποτέλεσμα να τον κρατήσει στη Θεσσαλονίκη.
«Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η ΑΕΚ έκανε επίσημη κρούση στον Μπίσεσβαρ πριν από λίγες εβδομάδες. Αρχικά για να μάθει εάν θα τον ενδιέφερε να φύγει από τους Θεσσαλονικείς και να κατηφορίσει για την Αθήνα και εν συνεχεία για τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ προσέφερε 3ετές συμβόλαιο στον Ολλανδό επιτελικό μέσο, αλλά με ετήσιες απολαβές που έφταναν τις 500.000 €. Και κάπου εκεί τελείωσε η συζήτηση. Καθώς ακόμη και η προσφορά του ΠΑΟΚ για δύο χρόνια, περιλάμβανε περισσότερα χρήματα από όσα του έδινε η Ενωση στην τριετία», αναφέρει το to10.gr, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ διαψεύδει κατηγορηματικά, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ κανένα θέμα ενδιαφέροντος της για τον Μπίσεσβαρ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement