Πολλές είναι οι πιθανότητες να δούμε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ να ξεκινάει με φανέλα βασικού, στον σημερινό (20/01) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, δηλώνοντας και ο ίδιος έτοιμος.
Από την πρώτη στιγμή που έφτασε στην χώρα μας για λογαριασμό της Ένωσης, γνωρίζαμε πως πρόκειται για έναν παίκτη… έτοιμο αγωνισθεί, όντας σε πολύ καλή κατάσταση.
Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς είχε ένα «γεμάτο» αγώνες εξάμηνο με τον Ερυθρό Αστέρα, κάτι που τον έκανε να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης.
Πλέον, οι πιθανότητες δείχνουν πως στο σημερινό αγώνα ο Σέρβος για πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην αρχική ενδεκάδα της Ένωσης, έχοντας αγωνισθεί λίγα λεπτά, ως αλλαγή στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Αυτή, άλλωστε είναι και η επιθυμία το ίδιου του αμυντικού μέσου, όπου καταλαβαίνει πως η περίοδος προσαρμογής στην νέα του ομάδα πηγαίνει πολύ καλά και νιώθει έτοιμος να σηκώσει το… βάρος της κιτρινόμαυρης φανέλας από την αρχή.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδειξε υπομονή στην περίπτωση του «Κρίστι» και στην επιθυμία του να αγωνισθεί, δίνοντάς του χρόνο να ενσωματωθεί στο κλίμα της ΑΕΚ και να μάθει τους νέους του συμπαίκτες. Πλέον και ο ίδιος ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται έτοιμος να ρίξει στην μάχη τον 28χρονο έμπειρο μέσο.
Οι πιθανότητες δείχνουν πως θα πάρει στα χέρια του για πρώτη φορά την φανέλα βασικού που τόσο ζητά από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα. Ο αγώνας με τον Αστέρα στο Ολυμπιακό Στάδιο ίσως είναι η ευκαιρία ώστε να αρχίσουμε να βλέπουμε τον Νέναντ από την… αρχή!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement