19.1
22:39

ΚΑΕ ΑΕΚ: ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ

AEK1924.gr team
Advertisement

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ προέβη σε κάλεσμα για τον αυριανό αγώνα της Βασίλισσας με το Περιστέρι, αφού το σημερινό ματς αναβλήθηκε λόγω μπλακ-άουτ. Έτσι, ορίστηκε για την Κυριακή στις 17:00, με την Βασίλισσα να ζητά τη στήριξη του κόσμου της και να ενημερώνει αναλυτικά για τα εισιτήρια.

Αναλυτικά:
Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε εισιτήρια διαδικτυακά (ηλεκτρονικά), αλλά και από τα εκδοτήρια τρεις (3) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, ήτοι στις 14:00.

Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη, καθώς η αναμέτρηση ειδικά μετά τη δυσάρεστη εξέλιξη-αναβολή, καθίσταται ακόμη πιο απαιτητική.

Υπενθυμίζουμε, ότι όλα τα αγορασμένα εισιτήρια και οι προσκλήσεις της σημερινής ημέρας ισχύουν κανονικά για αύριο. Για την περίπτωση, που φίλοι της ΑΕΚ για οποιοδήποτε λόγο δεν θα έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στο ΟΑΚΑ, στη νέα ορισθείσα ημέρα και ώρα, μπορούν να περάσουν Δευτέρα (21/01) και Τρίτη (22/01) από το Γραφείο Operation (αίθουσα Press), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, και ώρες 10:30-17:30 για να τα ακυρώσουν ή για να πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Απαραίτητη είναι η επίδειξη του εισιτηρίου. Όσοι αγόρασαν εισιτήριο από το Διαδίκτυο, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Operation (τηλ. 210-6896793).

Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ. Τιμές : 5-10-20–50–100 ευρώ.

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ…

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

 

– Την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια, 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5).

– Η ηλεκτρονική πώληση ticketmaster hellas καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν.

Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625).

Advertisement