18.1
22:27

Παναθηναϊκός: Πάτησε Αθήνα ο Αρμενάκας, υπογράφει για 2,5 χρόνια

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Πάνος Αρμενάκας βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Θέμα ωρών είναι πλέον η ανακοίνωση από πλευράς Παναθηναϊκού της απόκτησης του Πάνου Αρμένακα ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα από το απόγευμα της Παρασκευής.

Η πτήση που τον μετέφερε από τη Μεγάλη Βρετανία προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 6.00μ.μ. και πλέον ο 20χρονος επιθετικός ήρθε για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας.

Ο Αρμενάκας θα υπογράψει το συμβόλαιο του, το οποίο θα έχει ισχύ δυόμιση ετών, και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό αποτελώντας την πρώτη μεταγραφή του τριφυλλιού στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε. Ίσως μάλιστα και την τελευταία, αν και οι πράσινοι δεν έχουν εγκαταλείψει την υπόθεση Σιαμπάνη.

Ο 20χρονος επιθετικός αν έχει ολοκληρώσει τα διαδικαστικά το Σάββατο το πρωί αναμένεται να ενταχθεί και πάλι στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης» για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι έτοιμος όσο το δυνατόν γίνεται πιο γρήγορα.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement