18.1
11:54

Μπακασέτας: «Μου είχαν λείψει τα πάντα» (ΦΩΤΟ)

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Τάσος Μπακασέτας επέστρεψε στην αγωνιστική δράση της ΑΕΚ και έχει την… τιμητική του, στο match programme της Κυριακής, στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.  

Επέστρεψε σε επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ, μετά από ακριβώς πενήντα μέρες! «Ηταν μια πολύ δύσκολη περίοδος» απαντά μονότονα σε όσους του θυμίζουν το διάστημα μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

«Το συναίσθημα της επιστροφής ήταν πάρα πολύ όμορφο, δεν το συζητάω» απαντά στο πρώτο Official Match Programme της νέας χρονιάς για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Τάσος Μπακασέτας:

«Μου είχαν λείψει τα πάντα σε όλο αυτό το διάστημα! Από το ξενοδοχείο με τα υπόλοιπα παιδιά, η προετοιμασία αγωνιστική και ψυχολογική για ένα τέτοιο παιχνίδι, το να είσαι όσο το δυνατόν έτοιμος για να ανταπεξέλθεις σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα, τα πάντα! Αλλά ήταν κάτι που τελικά είχε πολύ ευχάριστη εξέλιξη, για την ομάδα κυρίως, οπότε η τελική γεύση της επιστροφής έγινε ακόμα πιο γλυκιά και με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερα» δηλώνει ανάμεσα στα άλλα ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

Advertisement