18.1
10:22

Με το βλέμμα στο μέλλον

AEK1924.gr team
Advertisement

Στην ΑΕΚ δεν θα προχωρήσουν σε άλλη μεταγραφή για τον Γενάρη (εκτός συγκλονιστιού απροόπτου), ωστόσο γίνεται προεργασία για το καλοκαίρι και τη νέα σεζόν.

Μόνο αν εμφανιστεί κάποια εξέχουσα περίπτωση, επιπέδου Κρίστιτσιτς, η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε μεταγραφική κίνηση τον Γενάρη, πράγμα που δύσκολα θα συμβεί.

Ωστόσο η… δουλειά των Κιτρινόμαυρων δεν σταματάει, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας τσεκάρουν καθημερινά ποδοσφαιριστές, τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων. Σύμφωνα μάλιστα με την Ώρα, στο στόχαστρο υπάρχουν ποδοσφαιριστές από τη Σούπερ Λιγκ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου έχουν ρίξει δίχτυα σε πολλές αγορές και στο εξωτερικό και εξετάζουν με υπομονή διάφορες υποθέσεις, προκειμένου να είναι έτοιμοι να κάνουν κίνηση την κατάλληλη στιγμή, στο μέλλον.

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και μάλιστα άμεση, ωστόσο δεν θα προβούν σε βιαστικές κινήσεις και αυτήν την περίοδο, δίνουν μεγαλύτερη βάση σε όσους υπάρχουν ήδη στο ρόστερ, τα συμβόλαια των οποίων χρειάζονται… ανανέωση ή και αγορά.

Advertisement