Όλο και καλύτερα αισθάνεται ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός της Ένωσης, που πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
Δίχως βιασύνες και με σταθερά βήματα, ο Έλντερ Λόπες αλλά και οι κιτρινόμαυροι που έχουν… πέσει από πάνω του, προσπαθούν να «βγάλουν» τον παίκτη από την δύσκολη περίοδο του τραυματισμού.
Πρόκειται για έναν μακροχρόνιο τραυματισμό που θέλει μεγάλη προσοχή για την ολική επιστροφή σε 100% ρυθμούς προπονήσεων και αγώνων, επικεντρώνοντας στην μυϊκή ενδυνάμωση του ποδιού.
Ο Λόπες προχωράει προς αυτή την κατεύθυνση με τρόπο άριστα επαγγελματικό, θα λέγαμε. Η δίψα να μπει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και να… κλοτσήσει πάλι μπάλα, προσπαθεί να περιοριστεί για να καταφέρει να φτάσει σε ολική ανάκαμψη.
Υπάρχει αισιοδοξία πως αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί και ότι ο παίκτης θα είναι 100% έτοιμος τον ερχόμενο Μάρτιο, καταφέρνοντας να αγωνισθεί σε αρκετά παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν.
Άκρος απαραίτητος ποδοσφαιριστής για την ομάδα, ιδικά από την στιγμή που μοναδική-φυσική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, είναι ο Νίκλας Χούλτ αλλά και σε ένα σύστημα (3-5-2) που αν διατηρηθεί, ταιριάζει «γάντι» ο Λόπες με τα αγωνιστικά του στοιχεία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement