16.1
17:30

Βραβεύουν Μελισσανίδη και πρωταθλητές ποδοσφαίρου και μπάσκετ οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο ισχυρός άντρα της ΑΕΚ, μαζί με τις πρωταθλήτριες ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ θα βραβευτούν μεταξύ άλλων βραβεύσεων την Δευτέρα (21/01) στις 20:00, στην Πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτα των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα κόψουν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα την Δευτέρα (21/01) στις 20:00, στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα γίνουν και κάποιες βραβεύσεις απ’ τους Παλαιμάχους σε πρόσωπα και μη που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο το 2018.

Συγκεκριμένα, θα τιμηθεί στην εκδήλωση ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά και οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ για τις χαρές και τις σπουδαίες στιγμές που μοίρασαν πέρυσι στον οργανισμό της ΑΕΚ, κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας και το Basketball Champions League στο μπάσκετ.

Απ’ εκεί και έπειτα θα τιμηθεί και ο προπονητής μπάσκετ των επιτυχιών, Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά και ο διοικητικός ηγέτης του χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης. Απ’ την άλλη θα υπάρξουν βραβεύσεις και σε κάποιους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ όπως ο Ιβάν Ρούσεφ και Μιχάλης Καψής.

Επίσης, βραβείο στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα παραλάβουν οι: Γιώργος Λιάνης και Σάββας Καλεντερίδης. Η διακεκριμένη παιδογκολόγος – αιματολόγος κα. Κοσμίδη. Οι μουσικοσυνθέτες, Αλέκος Χρυσοβέργης και Νίκος Ζούδιαρης, ο δημοσιογράφος Ενωσίτης που κρατάει ψηλά την σημαία της ΑΕΚ στην Κρήτη, Γιώργος Μιμίκος, ο γνωστός ΑΕΚτζής και παράγοντας Γιάννης Σουρτζής, αλλά και το Λιμενικό της Ραφήνας για τις ηρωικές μάχες που έδωσαν το καλοκαίρι στο Μάτι.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης για ακόμα μια χρονιά θα είναι ο Γιάννης Μπίλιος και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα.

Advertisement