16.1
14:08

Πήρε το «ok» από το ΣΕΠΕ η «Αγιά Σοφιά»

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Η Επιθεώρηση Εργασίας έχοντας ολοκληρώσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους επισκέφτηκε και σήμερα το εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας και έδωσε εγγράφως το «οκ» για τη συνέχιση των εργασιών

Μάλιστα πιστοποίησε παράλληλα ότι υπάρχει πλήρης συμμόρφωση της εργολήπτριας εταιρίας με όλες τις διατάξεις για τα μέτρα ασφαλείας στο εργοτάξιο με τις εργασίες να έχουν επαναρχίσει όπως ενημερωθήκατε από χτες.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ – ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ

Δημοσίευμα χτες ανέφερε ότι ο άδικος χαμός του εργάτη προήλθε από όταν έμαθε ότι σταμάτησε η σύμβαση εργασίας του και θέλησε ο ίδιος να δώσει τέρμα στη ζωή του. Κάτι τέτοιο σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν ισχύει εν μέρη διότι ο συγκεκριμένος ήταν πολύ έμπειρος ηλεκτροσυγκολλητής που έχει εργαστεί σε σημαντικά και παρόμοια έργα στην Ελλάδα, οπότε θέμα απόλυσης δεν τέθηκε ποτέ.

Από την άλλη το ρεπορτάζ της σημερινής μέρας αναφέρει ότι βρέθηκε σημείωμα από τον ιατροδικαστή στο χέρι του άτυχου εργάτη στο οποίο όμως δεν επικαλείται θέμα απόλυσης ο ίδιος. Παρ’ όλα αυτά ως ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ κρατούν την ίδια υπεύθυνη στάση όπως από την πρώτη στιγμή του δυστυχήματος μέχρι και το επίσημο πόρισμα.

Advertisement