12.1
08:50

«Ταΐστε» τον Πόνσε!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Μεγάλη φαίνεται πως μπορεί να είναι η προσφορά του Αργεντινού επιθετικού της ΑΕΚ, στην ομάδα, αν αρχίσει να τροφοδοτείται περισσότερο με μπαλιές που έχουν προοπτική για να γίνουν επικίνδυνες.

Έναν από τους πιο ταλαντούχους και ικανούς επιθετικούς του Πρωταθλήματος διαθέτει φέτος στο ρόστερ της η Ένωση, κάτι που φανερώνουν τόσο οι αριθμοί όσο και οι εμφανίσεις του.

Ο Εζέκιελ Πόνσε μετράει 7 γκολ σε 13 αγώνες πρωταθλήματος και είναι ο επιθετικός που θα μπορούσε να φτάσει εύκολα σε διψήφιο αριθμό τερμάτων ήδη από το πρώτο μισό της σεζόν.

Μπορεί να μην είναι ο παίκτης που θα δημιουργήσει τις φάσεις και θα «κουβαλήσει» την μπάλα για να… ξεκλειδώσει τις αντίπαλες άμυνες. Είναι όμως ο επιθετικούς- στράικερ αυτός που όσο τον… ταΐζεις (στην μεγάλη περιοχή και όχι μόνο), τόσο του «ανοίγει» η όρεξη για περισσότερα γκολ.

Αν αναλογιστούμε τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, τα προσωπικά στατιστικά και αριθμούς του, αλλά και το νεαρό της ηλικίας του, καταλαβαίνουμε πως η ΑΕΚ ίσως έχει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία μπροστά της, το ερχόμενο καλοκαίρι, με ακόμα μεγαλύτερη προοπτική.

Ένας νεαρός επιθετικός, με αποτελεσματικότητα, που όταν φτάσει στο 100% της απόδοσης αλλά και με τις σωστές μεταβιβάσεις, μπορεί να γίνει ο επιθετικός της επόμενης… 10ετίας για την ΑΕΚ.

Κάθε επιλογή κρύβει και ρίσκο, όμως όσο περνάει ο καιρός οι κιτρινόμαυροι (εντός κα εκτός ΠΑΕ) αναρωτιούνται τί θα γίνει όταν ο Πόνσε ξεκινήσει να τροφοδοτείται σωστά, περισσότερο και φτάσει στην ύψιστη δυνατή απόδοση.

Advertisement