12.1
09:37

Σκέφτεται τον Κρίστιτσιτς για αποστολή ο Ουζουνίδης

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να συμπεριλάβει τον Σέρβο χαφ στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, βλέποντας τον στις τελευταίες προπονήσεις να έχουν ανεβάσει για τα καλά ρυθμό.

Ήταν γνωστό όταν ήρθε στην ΑΕΚ ο Νέναντ Κρίστιτσιτς ότι θα έπαιρνε τον χρόνο του όσον αφορούσε την αγωνιστική του ετοιμότητα, αλλά φαίνεται πως δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος παρά τις αρχικές προβλέψεις.

Ο Σέρβος χαφ ήρθε αμέσως για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα και έπεσε αμέσως στα βαθιά για να… κολυμπήσει στα νερά της ΑΕΚ στις προπονήσεις, παρότι οι άνθρωποι της Ένωσης έκαναν μια συγκεκριμένη διαδικασία προσπαθώντας να τον βάλουν σταδιακά στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο «Νένο» δεν άργησε να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, καθώς έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση και δουλεμένος στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, κάτι που ήταν αρκετά ευχάριστο για τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ειδικότερα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Μπορεί στο ματς με τον Κισσαμικό να ήταν σχεδόν αδύνατο να συμπεριληφθεί στην αποστολή κάτι που τελικά συνέβη, αλλά φαίνεται πως βάζει σοβαρή υποψηφιότητα να βρεθεί στην 18αδα για το ματς της Δευτέρας (14/09, 19:30) εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι ρυθμοί που ανεβάζει συνεχώς στις προπονήσεις δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο Σέρβος χαφ είναι πανέτοιμος ακόμα και αύριο να πάρει φανέλα βασικού, κάτι που το πιθανότερο είναι να μην συμβεί, καθώς ουδέποτε ο «Ούζου» έχει δείξει κάποια τέτοια κίνηση σε παίκτη νεοαποκτηθέντα.

Πηγή φωτογραφίας: ΠΑΕ ΑΕΚ

Advertisement