12.1
10:42

Περιμένουν… «σινιάλο» του Σιμόες!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν δείξει έμπρακτα στην πλευρά του Πορτογάλου ότι αν ο ίδιος έκανε κίνηση θα καθόντουσαν και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να συζητήσουν μαζί του την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η ανατροπή δεδομένων στην περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα έγινε, ο ποδοσφαιριστής πήρε την πρωτοβουλία έδειξε την θέληση του να παραμείνει στην ΑΕΚ και οι άνθρωποι της Ένωσης συζήτησαν μαζί του και επήλθε συμφωνία καθαρά με τα δικά τους δεδομένα.

Οι άλλες δυο υποθέσεις που έχουν μπει στον «πάγο» και ακόμα κανείς δεν γνωρίζει αν θα ξεπαγώσουν σύντομα, είναι του Αντρέ Σιμόες και του Βασίλη Λαμπρόπουλου. Τα δεδομένα για τον τελευταίο είναι σχεδόν ξεκάθαρα για την ώρα και δύσκολα θα αλλάξει κάτι, καθώς η Ένωση φαίνεται πως δεν καίγεται ιδιαίτερα να προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του, παρότι είναι και η μοναδική περίπτωση που την… πήρε κυριολεκτικά η μπάλα.

Απ’ την άλλη όμως η περίπτωση του Σιμόες απασχολεί μέχρι και σήμερα την ΑΕΚ, η οποία θα ήθελε να κρατήσει στην ομάδα τον αρχηγό της, αλλά με τα δικά της στάνταρ, ότι δηλαδή έγινε και στην περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, όπως και ο Βασίλης Δημητριάδης είναι οι μεσάζοντες και στην συγκεκριμένη περίπτωση που θέλουν να συνδέσουν την πλευρά της ΑΕΚ με την πλευρά του Πορτογάλου χαφ. Οι ίδιοι είναι αυτοί που μίλησαν με τον Σιμόες και του έδειξαν ως παράδειγμα τον Μπακασέτα, τονίζοντας πως η Ένωση δεν κρατάει κακία και δεν είναι εκδικητική και αν ο ίδιος κάνει… σινιάλο για να μιλήσουν οι δυο πλευρές αυτό θα γίνει.

Ο Δικέφαλος είναι λογικό να βρίσκεται στην αναμονή για μια τέτοια περίπτωση, απ’ την στιγμή που ο Σιμόες έχει ξεκινήσει να σκέφτεται δειλά-δειλά και πάλι το μέλλον του στην ΑΕΚ, καθώς δεν βρήκε αυτά που ήθελε από οικονομικής πλευράς και πρότζεκτ ούτε στην Ευρώπη, αλλά ούτε και στα… Αραβικά Εμιράτα.

Κάτι που φαίνεται για την ώρα, ότι δεν θα αποκλειστεί το ενδεχόμενο μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις θετικές προς την παραμονή του στην ομάδα, αν ο ίδιος το θελήσει, με βάση πάντα τα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ και της τελευταίας πρότασης που είχε κάνει στον ίδιο και είχε συμφωνήσει προφορικά τον Οκτώβριο του 2017, αρκεί βέβαια να κάνει η πλευρά του την πρώτη κίνηση επαναπροσέγγισης με γνώμονα και μόνο την συμφωνία-παραμονή.

Advertisement