12.1
09:59

Νίκη για να μπει με το «δεξί» το 2019

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη Νίκαιας (18:00, AEK1924.gr) στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ και θέλει τη νίκη για να ξεκινήσει με το «δεξί» το νέο έτος και τον δεύτερο γύρο.

Η νέα αγωνιστική χρονιά για τους Μάγκες ξεκινάει σήμερα απέναντι στον Άρη Νίκαιας στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική της Handball Premier και θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να ξεκινήσουν με φόρα και τη νέα χρονιά, επηρεασμένη με τον τρόπο που τελείωσαν την προηγούμενη, αλλά να ξεκινήσουν δυνατά και τον δεύτερο γύρο.

Ο Νίκος Γραμματικός προετοίμασε κατάλληλα τους αθλητές του για τον συγκεκριμένο αγώνα, που είναι ένα καλό τεστ για τους ίδιους να δείξουν την ετοιμότητα τους, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και κατά πόσο πιθανόν να τους έχει επηρεάσει.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, εκτός απ’ τον Ιούλιο Αργυρού που βρίσκεται σε αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική Κύπρου. Απ’ την άλλη όμως η Ένωση έχει στην διάθεση της, τον νεοαποκτηθέντα Σελίμ Νταρσουλάντ, που πιθανόν θα κάνει το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Απ’ εκεί και έπειτα ο προπονητής της ΑΕΚ έχει τονίσει ότι θέλει να δει συγκέντρωση και διάθεση απ’ τους αθλητές του, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν κοντά στη νίκη.

Advertisement