11.1
13:53

Συνεχίζουν να πιέζουν τον Σιμόες για παραμονή

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο δρόμος των ανανεώσεων άνοιξε με τον Τάσο Μπακασέτα και το περιβάλλον του Αντρέ Σιμόες τον πιέζει να ακολουθήσει τον ίδιο και να παραμείνει στην πρωταθλήτρια που και εκείνος οδήγησε στην κορυφή.

Ο Αντρέ Σιμόες δεν έχει βρει στο εξωτερικό την πρόταση που θα ήθελε, αφότου τελικά αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης να τον θέσει εκτός πλάνων Ουζουνίδη, μαζί με τους Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο.

Ο Πορτογάλος βρίσκεται στον… αέρα και η περίπτωση του συμπαίκτη του, τον έκανε να ξανασκεφτεί την παραμονή του στην Ελλάδα για χάρη του Δικεφάλου. Άλλωστε οι πιέσεις από το περιβάλλον του αλλά και από τον κόσμο φαίνεται ότι τον επηρέασαν, ενώ και ο ίδιος στο παρελθόν είχε δηλώσει πολλάκις ότι δεν θέλει να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, γι αυτό και αρχική απόφαση του ήταν να δεχθεί την πρόταση της ομάδας.

Ο «Λύμπε» φαίνεται ότι έχει… πιάσει δουλειά για να τον μεταπείσει να καθίσει ξανά στο ίδιο τραπέζι με τον Μελισσανίδη και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, καθώς είναι στο χέρι του Πορτογάλου να επαναπροσεγγίσει την Ένωση.

Advertisement