10.1
17:46

Στην ΑΕΚ ο Μπακασέτας μέχρι το 2022!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο διεθνής Έλληνας χαφ ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ για ακόμα τρία χρόνια, έπειτα απ’ την ανατροπή σκηνικού στην υπόθεση του και την καταρχήν συμφωνία που υπήρξε με την Ένωση πριν λίγες μέρες.

Είχε γίνει γνωστό τις τελευταίες μέρες την πρωτοβουλία που είχε πάρει ο Τάσος Μπακασέτας όταν συνάντησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ρίχνοντας γέφυρες στην πλευρά της ΑΕΚ για να καθίσουν εκ’ νέου και πάλι στο τραπέζι των συζητήσεων, δείχνοντας ξεκάθαρα πως δική του προτεραιότητα είναι να παραμείνει στην ομάδα, απ’ το να αποχωρήσει.

Η Ένωση έδειξε πως δεν κράτησε το σκληρό της πρόσωπο και άνοιξε και πάλι την… αγκαλιά της για τον ποδοσφαιριστή που στέφθηκε μαζί της Πρωταθλητής Ελλάδος και απ’ την Τρίτη το βράδυ, όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, με αποτέλεσμα ο «Μπάκα» να υπογράφει σήμερα το νέο του συμβόλαιο, τριετούς διάρκειας με απολαβές λίγο πιο κάτω απ’ την πρώτη πρόταση της Ένωσης. Κλείνοντας παράλληλα, εκτός απροόπτου την δική του θέση για την Αγιά Σοφιά.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ για την ανανέωση του Τάσου Μπακασέτα.

Δείτε την δημοσίευση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Advertisement